Despre noi

Află mai multe despre studio și despre echipa Studio Grama

Despre studio

Studio Grama este unicul spațiu din București unde veți găsi într-un singur loc următoarele patru servicii: Xbody Fitness, Saună (capsula Magic SPA), masaj și solar.

Motivul principal pentru care am ales acestea este că astfel putem oferi celor interesați o experiență completă ce include relaxare, slăbire și tonifiere. Puteți combina oricare dintre aceste patru servicii astfel încât să obțineți rezultatele dorite într-un timp cât mai scurt. Vizitați și pagina noastră de promoții și oferte speciale.

La noi intimitatea și discreția sunt foarte importante, acestea fiind ingrediente majore ce contribuie la relaxarea dvs. Salonul a fost creat special pentru a oferi un spațiu intim, fiecare membru bucurându-se de serviciul ales.

receptie_studiograma_0

Xbody Fitness

Xbody Fitness Studio Grama este cea mai nouă și cea mai sigură modalitate de a obține rezultate rapide

Masaj

Elimină rapid oboseala printr-o ședință de masaj de relaxare, masaj anticelulitic sau reflexoterapie.

SPA

Tratamentele în capsula Magic SPA Studio Grama sunt o cură de relaxare, detoxifiere și răsfăț al simțurilor.

Solar

Folosind solarul StudioGrama veți obține un bronz uniform, rapid, dar, în același timp și sănătos.

Despre echipă

Aici veți găsi întotdeauna un personal foarte amabil și bine instruit, un decor plăcut și o atmosferă relaxantă, totul pentru a vă oferi o evadare din viața cotidiană.

Suntem o echipă tânără, dinamică și implicată total în ceea ce știm să facem. Dincolo de profesionalismul nostru, îți garantăm că vei găsi oameni deschiși și prietenoși, cu care te vei bucura să te revezi la fiecare vizită în salon.

Plecăm de la principiul că fiecare persoană e aparte. De aceea te putem consilia în alegerea tratamentului potrivit, în functie de preferințele tale, astfel încât rezultatele să fie cele mai bune, în cel mai scurt timp posibil.

echipa_studiograma_1

Ne poți adresa orice fel de întrebare și nelămurire, folosind datele de la secțiunea Contact. Sau bineînțeles, ne puteți vizita direct la salon, să ne împrietenim și să stabilim detaliile legate de cele mai potrivite servicii pentru dumneavoastră.

Sănătatea și starea dumneavoastră de bine este cartea noastră de vizită pe care o veți împărtăși prietenilor, cunoștințelor și celor iubiți.

Vrem să vă ajutăm să redobândiți și să vă întrețineți suplețea, frumusețea și sănătatea corpului dumneavoastră, prin urmare vă invităm pe la noi.

Ne găsiți pe Strada Aura Buzescu nr. 71, Sector 2, București, la telefon 0762294936 sau ne puteți trimite un mesaj folosind pagina de contact.

Vă așteptăm cu drag,
Echipa Studio Grama

Dă Like paginii noastre de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, promoții și concursuri cu premii.

Adresa: Str. Aura Buzescu nr. 71, Sector 2, Bucuresti Telefon fix: 0314361166, Mobil: 0762950205