Masaj anticelulitic

Masaj anticelulitic ajută organismul să diminueze și chiar să elimine celulita inestetică.

Despre masajul anticelulitic

Masajul anticelulitic este un masaj local în zonele afectate de celulită, pentru a o elimina. Este un masaj profund, foarte puternic si eficient in remodelarea țesutului adipos. Masajul se face de obicei pe șolduri, picioare, fese, abdomen. Noi folosim crème termice reductoare extraforte sau uleiuri cu efect anticelulitic, pentru a spori efectele masajului;

Pentru îndepărtarea celulitei este necesar să se efectueaza 2-3 sedințe de masaj anticelulitic pe săptamana pentru o perioadă mai îndelungată de timp (minim o lună).

Împreună cu electrostimularea musculară X-body Fitness , ședințele de masaj anticelulitic conduc la rezultate uimitoare, ajută organismul să diminueze și chiar să elimine celulita inestetică. Este indicat tuturor persoanelor, indiferent de vârstă.

Beneficii masajului anticelulitic

Mai jos vă prezentăm câteva din beneficiile masajului anticelulitic ce este efectuat de către terapeutul nostru.

 • Diminuarea celulitei și a vergeturilor
 • Eliminarea toxinelor din corp
 • Îmbunătățirea circulației sângelui și a limfei
 • Reducerea dimensiunilor taliei, șoldurilor și abdomenului
 • Tonifierea mușchilori fesieri și mușchilor abdominali
 • O ardere mai rapidă a grăsimilor depuse în exces
 • Îmbunătățirea aspectului pielii

masaj_studiograma_05_small

Contraindicații

 • Femeile însărcinate aflate în trimestrele 2 sau 3 ale sarcinii
 • Primele zile ale menstruației
 • Varicele proeminente
 • Varice

Este de preferat ca în timpul perioadei în care faceți masaj anticelulitic să țineți cont și de alimentație.

Trebuie evitate carnea grasă, combinațiile de pâine cu carne, trebuie redus consumul de cafea, alcool, tutun și mai ales sucurile dulci și acidulate.

masaj_studiograma_07_small

Desfășurarea ședinței

Pentru acest masaj se folosesc creme cu efec termoactiv si reductor sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anti-celulită ce durează întreaga zi. Aceste creme îmbunătațesc microcirculația în zonele cu celulită mărind efectul lipolitic. Acest efect duce la diminuarea stratului de grăsime, concomitent cu reducerea retenției de lichide.

Astfel, se realizează o scădere în dimensiuni a zonelor pe care le tratăm și se produce un efect de lifting muscular. Masajul acționează în primul rând asupra pielii, asupra musculaturii, articulațiilor și a ligamentelor. Foarte importante sunt efectele de tonifiere a pielii, de modelare a corpului prin eliminarea surplusului de grăsime.

Acest masaj este un pic mai dureros deoarece procedura de masaj anticelulitic este alcătuită din manevre mai “dure” și profunde cum ar fi: fricțiunile, frământatul, ciupiturile etc. Tratamentul prin masaj anticelulitic nu este dur doar prin manevrele folosite, el trebuie să fie efectuat de un profesionist pentru a da rezultate vizibile. Intensitatea manevrelor se stabilește în funcție de sensibilitatea fiecărei persoane, întrucât masajul anticelulitic – chiar dacă este dur, el nu trebuie să lase vânătăi.

Dacă aveți nelămuriri cu privire la desfășurarea ședinței de masaj vă rugăm să consultați pagina de Întrebări frecvente – Masaj sau să ne contactați.

Recomandări

Nu trebuie să țineți o dietă severă, dar este bine să consumați 2l apă/zi (fără a lua în calcul ceaiul, cafeaua, supa), mai multe fructe și legume proaspete, să scădeți consumul de glucide rafinate, mai ales zaharul.

Efectuarea unui set de 10 – 12 ședințe de masaj anticelulitic vă va aduce pierderea a 4- 5 cm în circumferința șoldurilor, coapselor, abdomenului precum și pierderea aspectului “coajei de portocală” în proporție de 30 %, pe lângă beneficiile sus-menționate.

După un masaj anticelulitic cremele profesionale aplicate nu trebuie indepărtate prin spalare, evitându-se baia sau dușul timp de 6-8 ore. Astfel se asigură o absorbtie completă a acestor creme și, evident, efectele sunt mai spectaculoase.

Galerie Foto

Pentru mai multe poze cu studioul  dar si  din timpul ședințelor de antrenament vă rugăm sa accesati Galeria Foto

Tarife și abonamente

DenumirePretValabilitatePret/sedință
Ședință standard70 RONoricând70 RON ședința
Abonament 4 ședințe260 RON1 lună65 RON ședința
Abonament 6 ședințe360 RON1 lună60 RON ședința
Abonament 8 ședințe440 RON1 lună55 RON ședința
Abonament 10 ședințe500 RON2 luni50 RON ședința

Durata unei ședințe de masaj anticelulitic este de 50 de minute.
Prețul afișate mai jos include toate consumabile.

Toate abonamentele au termen de valabilitate și sunt netransmisibile. Ședința se poate anula în prealabil cu cel puțin 24 de ore , în caz contrar va fi considerată ca efectuată! Vă rugăm să nu întârziați la programări, altfel riscați să nu mai puteți efectua ședința (în funcție de programările următoare).

Nu uitați să vizitați și pagina de oferte speciale pentru a vedea pachete noastre. Pentru un efect maxim puteți combina ședințele de masaj anticelulitic cu X-body Fitness sau capsula Magic SPA.

Pentru a face o programare sau pentru a ne adresa o întrebare, ne puteți contacta la telefon 0762294936 sau folosind pagina de contact.

Dă Like paginii noastre de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, promoții și concursuri cu premii.