Masaj de relaxare

Elimină rapid oboseala și înlocuiește-o cu o stare generală de bună dispoziție.

Despre masaj

Ritmul alert al activității, încordarea și grijile cotidiene își pun amprenta asupra stării organismului, conducând treptat către degradarea echilibrului natural.

Masajul de relaxare este efectuat de terapeuții noștrii ca un masaj general, periodic, cu scopul de eliminare rapidă a oboselii, relaxare și generare a unei stări generale de bună dispoziție. Este extrem de eficient în cazul stărilor de oboseală accentuată, printr-o singură ședință de masaj reușind să se elimine oboseala acumulată;

Un alt efect benefic al acestui tip de maasaj este eliminarea toxinelor din corpul uman ceea ce alături de relaxarea profundă ajută la îmbunătățirea circulației limfatice și a celei sanguine.

Beneficiile masajului de relaxare

  • Conferă o stare de vitalitate și bună dispoziție

  • Îmbunătățește circulația sanguină și limfatică

  • Ajută la eliminarea toxinelor din organism

  • Relaxează musculatura și elimină oboseala

  • Elimină durerile de cap și de gât

  • Curațarea celulelor moarte;crește elasticitatea pielii

  • Menține o stare bună de sănătate

Efectele masajului de relaxare si intretinere vor fi vizibile sub forma unei stari pline de vitalitate, conferindu-va energia necesara zilnic.

masaj_studiograma_06_small

Desfășurarea ședinței

Folosind mâinile, terapeutul salonului Studio Grama va aplica cu blândețe o presiune medie diferitelor zone ale corpului, relaxând pe rând spatele, picioarele, brațele și gâtul. Pentru ca efectul să fie și mai plăcut, masajul de relaxare este realizat folosind aromaterapia. Experiența de masaj devine astfel și mai plăcută iar uleiurile și cremele parfumate vor permite o restaurare și mai mare a echilibrului energetic.

Masajul de relaxare realizat de terapeuții salonului Studio Grama este, și datorită atmosferei create, poate cel mai reconfortant masaj realizat într-un salon din București. El va îmbunătăți circulația sângelui, va elimina durerile musculare de suprafață și va induce o stare de relaxare generală. Ambianța salonului nostru contribuie și ea la inducerea unei stări generale bune fiind bazată pe aromaterapie, muzicoterapie și o doză mare de bună dispoziție.

Masajul de relaxare și întreținere este recomandat tuturor persoanelor sănătoase, indiferent de vârstă, care doresc să își mențină starea de sănătate și să prevină îmbolnăvirea. Masajul de întreținere acționează asupra întregului organism și fiecare parte a corpului beneficiază de manevre adecvate conformației zonei respective. După caz, acest masaj se poate face cu ulei, cremă sau combinații de uleiuri sau creme, având durate și intensități diferite.

Pentru a vă simți cu adevărat perfect trebuie să vă acordați timp pentru a vă relaxa și a înlătura stresul zilei. Sesiunea de masaj poate fi personalizată astfel încât masajul de relaxare să fie cu adevărat o relaxare și un răsfăț pentru tine.

Dacă aveți nelămuriri cu privire la desfășurarea ședinței de masaj vă rugăm să consultați pagina de Întrebări frecvente – Masaj sau să ne contactați.

Galerie Foto

Pentru mai multe poze cu studioul  dar și  din timpul ședințelor de antrenament vă rugăm sa accesati Galeria Foto

Tarife și abonamente

DenumirePretValabilitatePret/sedință
Ședință standard65 RONoricând65 RON ședința
Abonament 4 ședințe240 RON1 lună60 RON ședința
Abonament 6 ședințe330 RON1 lună55 RON ședința
Abonament 8 ședințe400 RON2 luni50 RON ședința
Abonament 10 ședințe450 RON2 luni45 RON ședința

Durata unei sesiuni de masaj de relaxare este de 50 de minute. Prețul ședinței include toate consumabilele.

Toate abonamentele au termen de valabilitate și sunt netransmisibile. Ședința se poate anula în prealabil cu cel puțin 24 de ore , în caz contrar va fi considerată ca efectuată! Vă rugăm să nu întârziați la programări, altfel riscați să nu mai puteți efectua ședința (în funcție de programările următoare).

Nu uitați să vizitați și pagina de promoții și oferte speciale Studio Grama pentru a vedea pachete noastre. Pentru un efect maxim puteți combina ședințele de masaj de relaxare cu reflexoterapia sau capsula Magic SPA.

Pentru a face o programare sau pentru a ne adresa o întrebare, ne puteți contacta la telefon 0762294936 sau folosind pagina de contact.

Dă Like paginii noastre de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, promoții și concursuri cu premii.