Întrebări frecvente Masaj

Află răspunsul la cele mai frecvente întrebări care ne-au fost adresate.

Pentru a citi răspunsul, faceți click pe titlul întrebării


1. Ce este masajul de relaxare ?

Masajul de relaxare este un masaj general, ocazional sau periodic, cu scopul de a elimina rapid oboseala și de a o înlocui cu o stare generală de bună dispoziție. Este extrem de eficient în cazul stărilor de oboseală accentuată, printr-o singură sedință de masaj se elimină oboseala acumulată; Pentru mai multe detalii vedeți oferta noastră de masaj de relaxare.

2. Ce este masajul anticelulitic ?

Masajul anticelulitic este un masaj local in zonele afectate de celulită, cu scopul de eliminare a acesteia. Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme sau uleiuri cu efect anticelulitic, pentru a spori efectul masajului anticelulitic; Pentru mai multe detalii vedeți oferta noastră de masaj anticelulitic.

3. Ce este reflexoterapia ?

Reflexoterapia este un sistem foarte vechi de masare a picioarelor și mâinilor, practicat de către vindecătorii din China antică și Egipt. Teoria de baza a reflexoterapiei este aceea că organismul nostru este împărțit în 10 zone egale și că talpa piciorului este o „hartă” a organelor noastre. Această metodă se bazează pe detectarea și corectarea unor dezechilibre ale organismului. Pentru mai multe detalii vedeți oferta noastră de reflexoterapie.

4. Ce trebuie să știu la prima ședință de masaj ?

Dacă este prima dumneavoastră sesiune de masaj, terapeutul Studio Grama vă va descrie în amănunt tehnicile si procedurile folosite. Nu ezitați să puneți orice întrebare doriți; confortul dvs. este foarte important deoarece ajută la crearea unei relații bazate pe profesionalism și încredere.

5. Ce contraindicații sunt pentru sesiunea de masaj ?

Dacă vă aflați în una dintre situațiile următoare ar fi indicat să amânați sesiune de masaj până vă simțiți mai bine: perioada de menstruație, stările patologice însoțite de alterarea stării generale cu febră mare, agitație, afecțiuni cutanate care se pot efectua în timpul masajului, fragilitate vasculară, osteoporoză, accidente vasculare recente, eczeme, psoriazis, cancer sau alte afectiuni grave.

6. Pot vorbi cu terapeutul în timpul sesiunii de masaj ?

În general dialogul nu este necesar sau obligatoriu în timpul masajului, în special dacă doriți să obțineți o stare de profundă relaxare și aveți o relație bazată pe respect, profesionalism și încredere cu terapeutul dvs. Dacă în schimb, vorbind vă simțiți mai confortabil atunci conversația este importantă.

7. Este recomandat să beau apă înainte și după sesiunea de masaj ?

Hidratarea este foarte importantă pentru corpul uman. Puțini oameni sunt conștienți de importanța apei pentru organism și a cantității necesară pentru a fi pe deplin hidratat. De aceea recomandam tuturor pacienților noștri să bea minim 2 litri de apă pe parcursul unei zile. Și bineînțeles, înainte și după sesiunea de masaj.

8. Ne putem antrena înaintea unei sesiuni de terapie prin masaj?

Dacă starea fizică v-o permite, este foarte indicat ca inaintea unei sesiuni terapeutice să vă antrenați fizic. Masajul trebuie început după o perioadă de timp de aproximativ 30 minute de la încetarea efortului fizic. Terapiile prin masaj facilitează relaxarea, restabilind tensiunea arterială și pulsul la o valoare optimă. Este obligatoriu ca după efort fizic, terapia să fie precedată de un duș, pentru a respecta igiena corporala a pacientului si a terapeutului si pentru a facilita relaxarea.

9.Care este procedura de anulare a unei ședințe?

Vă rugăm să sunați în timp util la recepția Studio Grama pentru a anula programarea dacă nu o puteți onora, aceasta nefiind doar o forma de respect, ci și o formă de empatie pentru alți clienți care ar putea beneficia de atenția terapeutului.

Dă Like paginii noastre de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, promoții și concursuri cu premii.