Solarul Studio Grama

Ce poate atrage privirea mai mult decat o piele ciocolatie, fină și lucioasă ?!

Despre Solarul Studio Grama

Dacă sunteți în căutarea unui loc în care să obțineți un bronz uniform, rapid, dar, în același timp și sanatos vă invităm la noi să încercați o experiență unică de relaxare și plăcere, stimulatoare pentru trup, minte și suflet.

Studioul StudioGrama este dotat cu solarul Ergoline Evolution 600 ce vă oferă un confort sporit în timpul sesiunii de bronzare. Posibilitatea reglării temperaturii din timpul sesiunii, alegerea ambientului muzical precum și opțiunea de aromaterapie vă va cuceri cu siguranță.

Solarul nostru este permanent echipat cu cele mai noi tehnologii ce apar în materie de bronzare și au fost concepute și testate în strânsă legătură cu specialiștii dermatologi.

Puteți avea deplină încredere în calitatea Ergoline. Clienții noștrii beneficiază de consultanță gratuită de specialitate din partea echipei noastre. Pentru confortul și siguranța dumneavostră vă garantăm faptul că aparatul nostru este verificat periodic.

Beneficiile Solarului

 • Reduce presiunea sangvină și diminuează riscul de producere a infarctului miocardic
 • Ajuta la remedierea problemelor pielii (acnee, neurodermita, psoriazis, eczema, vitiligo)
 • Înfrumusețează pielea și îi oferă o senzație de sănătate.
 • Contribuie la diminuarea riscului de osteoporoză prin reglarea aportului de calciu în organism și consolidarea structurii oaselor
 • Atenuează tulburările legate de menopauză și de irigare sangvină
 • Activează eliberarea de neurohormoni și declanșează modificări psihologice pozitive, traduse printr-o reala stare de bună dispoziție

solar_studiograma_01_small

Contraindicații

 • Persoanele sub 16 ani
 • Persoanelor care iau medicamente ce cresc sensibilitatea la razele UV sau au restricție medicală în ceea ce privește expunerea la soare.
 • Persoanelor ce au o piele deschisă la culoare și sensibilă (pentru tipurile de ten vizitati pagina de Întrebări frecvente – Solar)
 • Afecțiuni cutanate
 • În cazul administrării vreunui medicament, consultați medicul înainte de a vă bronza, în legătură cu o eventuală fotosensibilitate generată de respectivul medicament.

Dacă vă știți suferind de cel puțin una din aceste afecțiuni vă rugăm să vă consultați înainte, cu medicul dumneavoastră.

evolution600

Desfășurarea ședinței

Înainte de a intra in solar este recomandat să îndepărtați orice produs cosmetic și să vă scoateți bijuteriile. Asistenta Studio Grama va acoperi cu crème protectoare zonele mai sensibile ale pielii, alunitele si petele cu un pigment mai pronunțat .

Țineti ochii închiși și purtați ochelari de protecție pe toată durata expunerii.
Tratați pielea înainte și dupa bronzare, astfel încat un bronz frumos să se mențină mai mult timp.

Lumina ultravioletă tonifică organismul, stimulează funcțiile fizice ale acestuia si ne conferă un bronz frumos.

Un bronz puternic, dar în același timp gentil, este produs de solar, cât și de lămpile faciale încorporate, toate acestea obținute prin tehnologia dezvoltată Ergoline. Bronzul intens, dar delicat și fără iritarea pielii, obtinuț la solariile moderne Ergoline, conferă pielii un aspect ingrijit, atractiv și sănătos.

După expunere, pielea trebuie hidratată cu un lapte de corp, iar dus puteți face doar după 3-4 ore de la ieșirea de la solar. Un bronz ideal este obținut prin 5-6 ședințe, într-o perioadă de 2 saptamani.

Galerie Foto

Pentru mai multe poze cu studioul  dar și  din timpul ședințelor de antrenament vă rugăm să accesați Galeria Foto

Tarife și abonamente

DenumirePretPret / minut
1 minut solar1,5 Lei1,5 Lei
Abonament 60 minute + 10 min gratis90 lei1,29 Lei
Abonament 100 minute + 20 min gratis150 Lei1,25 Lei

Toate abonamentele au termen de valabilitate și sunt netransmisibile. Ședința se poate anula în prealabil cu cel puțin 24 de ore , în caz contrar va fi considerată ca efectuată! Vă rugăm să nu întârziați la programări, altfel riscați să nu mai puteți efectua ședința (în funcție de programările următoare).

Nu uitați să vizitați și pagina de promoții și oferte speciale Studio Grama pentru a vedea pachetele noastre speciale.

Pentru a face o programare sau pentru a ne adresa o întrebare, ne puteți contacta la telefon 0762294936 sau folosind forumularul de contact.

Dă Like paginii noastre de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, promoții și concursuri cu premii.