Capsula MAGIC SPA Studio Grama

Tratamentele în capsula Magic SPA sunt o cură de relaxare, detoxifiere și răsfăț al simțurilor.

Despre Capsula Magic SPA

Tratamentele în capsula SPA sunt o cură de relaxare, detoxifiere și răsfăț al simțurilor datorită îmbinării efectelor de saună cu cromoterapia, meloterapia, aromaterapia și hidromasajul. O altă functie a capsulei SPA este cea de raze infraroșii cu efect de eliminare a retenției de apă și reducere a celulitei, îmbunătățind vizibil textura pielii.

Datorită căldurii pătrunzătoare și în profunzime generate de razele infraroșii este activat procesul de lipoliză (arderea grăsimilor). Se ard aproximativ 750 de calorii în doar 30 de minute de tratament cu raze infraroșii. Toate acestea sunt ideale pentru relaxarea corpului sau vindecarea anumitor afecțiuni.

Capsula Magic SPA a salonului Studio Grama este de ultimă generație și are mai multe programe  ce pot fi utilizate separat sau împreună pentru un răsfăț desăvârșit. Printre acestea se regăsesc sauna, hidrofuziunea (combinație a tehnologiei de încălzire infraroșu cu abur), cromoterapia, hidromasajul și multe altele.

În condițiile unei saune umede, temperaturile pot deveni insuportabile datorită umidității. Capsula SPA Studio Grama elimină această problemă oferindu-vă beneficiile căldurii într-o atmosferă cu umiditate redusă și atent controlată de către terapeuții noștri

Radiațiile infraroșii sunt sigure și non-agresive pentru organism. Acestea penetrează în profunzime țesutul, atingând cu exactitate straturile de adipocite și le reduc volumul.

Hidromasajul îmbunătățește radical circulația sangvină și limfatică prin eliberarea activatorilor tisulari și accelerarea masajului asupra structurii musculare și a țesuturilor moi.

Capsula noastră Magic SPA este dotată cu un complex sistem de cromoterapie care folosește culorile și energia lor în scopuri terapeutice. Permite selectarea unei singure culori sau îmbinarea lor pentru un efect complet: violet, indigo, albastru, verde, galben, portocaliu, roșu.

Capsula este dotată cu un performant sistem audio player cu posibilitate de încărcare a mai multor melodii. Echipa noastră a pregătit o selecție de melodii ce vă va ajuta să vă relaxați și să vă bucurați de efectele terapiei. Panoul de control al sistemului audio este ușor de accesat atât de terapeut dar și de către pacient astfel încât puteți selecta melodiile care vă plac.

Beneficii Capsula SPA

Mai jos vă prezentăm o listă de tratamente ce pot fi aplicate în CAPSULA SPA a salonului Studio Grama.

 • Eliminarea celulitei (recomandăm și masajul anticelulitic)
 • Topirea grăsimilor
 • Reducerea greutății corporale (recomandăm și Xbody Fitness)
 • Remediu contra problemelor cauzate de stres și oboseală (recomandăm și masajul de relaxare)
 • Stimularea eliberarii de serotonină
 • Îmbunătățirea circulației limfo-venoase
 • Realizarea drenajului limfatic

spa_studiograma_04_small

Contraindicații

 • Sensibilitate la căldură
 • Sarcină
 • Perioada menstruației
 • Inflamații sau vânătăi majore
 • Varice
 • Diabet

Dacă vă știți suferind de cel puțin una din aceste afecțiuni vă rugăm să vă consultați înainte, cu medicul dumenavoastră.

spa_studiograma

Desfășurarea ședinței

Corpul depozitează în decursul vieții tot mai multe substanțe nocive, metale grele și grasimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturală fiind sub straturile inferioare de piele. La căldura pătrunzătoare și de profunzime a razelor infraroșii se activează procesul de transpirație din interiorul corpului, ceea ce înseamnă că substanțele nocive sunt pur și simplu împinse din corp cu transpirația, prin pori. La sauna obișnuită transpirația constă în marea majoritate din apă și doar maxim 15% grăsimi și alte toxine însă în cazul folosirii capsulei Magic SPA cu ajutorul căldurii pătrunzătoare a infraroșiilor ea constă în apoximativ 25-30% din grăsimi, metale grele și substanțe nocive.

Capsula Magic SPA Studio Grama este singura din București indeală pentru slăbit rapid, relaxare și tratamente SPA profesionale.

Galerie Foto

Pentru mai multe poze cu studioul  si  din timpul ședințelor de antrenament vă rugăm sa accesati Galeria Foto

Tarife și abonamente

Tip 1 - Infrasaună 40 Min

DenumirePretValabilitatePret/sedință
Ședință standard55 Leioricând55 Lei ședința
Abonament 6 ședințe300 Lei1 lună50 Lei ședința
Abonament 12 ședințe540 Lei2 luni45 Lei ședința

Tip 2 - Saună cu aburi + Hidromasaj 40 Min

DenumirePretValabilitatePret/sedință
Ședință standard55 Leioricând55 Lei ședința
Abonament 6 ședințe300 Lei1 lună50 Lei ședința
Abonament 12 ședințe540 Lei2 luni45 Lei ședința

Tip 3 - Ritual Cellu-SPA 50 Min

DenumirePretValabilitatePret/sedință
Ședință standard70 Leioricând70 Lei ședința
Abonament 4 ședințe260 Lei1 lună65 Lei ședința
Abonament 6 ședințe360 Lei1 lună60 Lei ședința
Abonament 8 ședințe440 Lei2 luni55 Lei ședința
Abonament 10 ședințe500 Lei2 luni50 Lei ședința
Abonament 12 ședințe540 Lei2 luni45 Lei ședința
Abonament 16 ședințe640 Lei2 luni40 Lei ședința

Bonus: La achiziționarea un abonament de 12 ședințe primiți o ședință gratuită, la un abonament de 16 ședințe primiți 2 ședințe gratuite iar la achiziționarea un abonament de 24 de ședințe primiți 3 ședințe gratuite.

Toate abonamentele au termen de valabilitate și sunt netransmisibile. Ședința se poate anula în prealabil cu cel puțin 24 de ore , în caz contrar va fi considerată ca efectuată! Vă rugăm să nu întârziați la programări, altfel riscați să nu mai puteți efectua ședința (în funcție de programările următoare).

Pentru a face o programare sau pentru a ne adresa o întrebare, ne puteți contacta la telefon 0762294936 sau folosind pagina de contact.

Dă Like paginii noastre de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, promoții și concursuri cu premii.