Întrebări frecvente Capsula SPA

Află răspunsul la cele mai frecvente întrebări care ne-au fost adresate.

Pentru a citi răspunsul, faceți click pe titlul întrebării


1. Care sunt beneficiile tratamentului cu capsula Magic Spa ?

Pe lângă starea de relaxare pe care o veți obține în urma unei sesiuni de tratament la capsula Magic Spa de la centrul Studio Grama veți elimina celulita, dacă aceasta există și veți obține reducerea greutății, topirea grăsimilor și îmbunătățirea circulației limfo-venoase.

2. Câte calorii pot pierde în urma unei ședințe ?

Se pot arde aproximativ 750 de calorii în doar 30 de minute de tratament cu raze infraroșii. Dacă doriți rezultate mai spectaculoase puteți combina cu X-body Fitness.

3. Care sunt contraindicațiile în folosirea capsulei ?

Dacă sunteți însărcinată, în perioada menstruației sau suferiți de urmatoarele afecțiuni: sensibilitate la căldură, inflamații, vânătăi majore, varice sau diabet este indicat să evitați capsula Magic SPA sau să vorbiți cu medicul dumneavoastră. De asemenea vă rugăm sa consultați și secțiunea contraindicații de pe pagina de prezentare a capsulei SPA Studio Grama

4. Ce tratamente se pot efectua folosind capsula Magic SPA ?

Capsula Magic SPA a salonului Studio Grama este de ultimă generație și are multiple funcții ce pot fi utilizate separat sau împreună pentru un răsfăț desăvârșit. Printre acestea se regăsesc sauna, hidrofuziunea, meloterapia, cromoterapia, hidromasajul și multe altele. Ne puteți contacta pentru mai multe detalii.

Dă Like paginii noastre de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, promoții și concursuri cu premii.