Xbody Fitness

Cea mai nouă și cea mai sigură modalitate de a obține rezultate rapide!

Despre Xbody Fitness

Xbody este cea mai nouă și cea mai sigură modalitate de a obține rezultate rapide! Sunt suficiente doar 4 ședințe de 20 minute pentru a vedea rezultatele! Cu X-Body, 20 de minute de antrenament sunt echivalentul a 5-6 ore de antrenament intens asta deoarece consumați minim 500 de calorii în timpul antrenamentului și 2000 calorii în următoarele 24-48 ore.

XBody crește consumul de energie la nivel muscular, transformând corpul într-o mașină de ars grăsimi ! Secretul eficenței acestui antrenament constă în stimularea simultană a tuturor celor 9 mari grupe musculare, în cele 20 de minute. Și pentru că toate grupele musculare sunt lucrate în același timp, durata antrenamentului se reduce cu 75%.

În plus, exercițiile efectuate în timpul antrenamentului stimulează suplimentar musculatura deja tensionată, fapt care rezidă în 38,000 de contracții musculare pe întreaga suprafață a corpului.

Pentru a maximiza rezultatele, terapeuții Studio Grama au conceput un program de antrenament în care combină stimularea electrica a musculaturii (EMS – electrical muscle stimulation) cu exerciții simple de gimnastică și de tonifiere, exercitii usor de executat de orice persoana, indiferent de varsta, sex, greutate, stil de viata. Totul în doar 20 de minute!

Beneficii Xbody Fitness

 • Ajută la scăderea în greutate și eliminarea țesutului adipos
 • Ajută la tratarea celulitei
 • Echilibrează dezvoltarea musculaturii: impulsurile externe ajută „verigile slabe” ale corpului să se dezvolte mai ușor;
 • Îmbunătățește sistemul cardiovascular și circulator
 • Previne durerile de spate și șolduri
 • Îmbunătățește sistemul cardiovascular și circulator
 • Creează o stare generală bună și un tonus ridicat

Antrenamentul poate fi adaptat nevoilor specifice fiecarei persoane iar antrenorul personal va conduce fiecare sedinta de antrenament astfel incat dumneavoastră să obțineți rezultate dorite.

xbody_studiograma_05

Contraindicații

 • Arterioscleroză avansată sau tulburări de circulație arterială
 • Sângerări sau hemofilie
 • Diabet
 • Boli febrile, procese bacteriale sau virale acute
 • Afecțiuni cutanate
 • Boli de inimă
 • Afecțiuni neurologice grave
 • Tuberculoză
 • Tumori benigne sau maligne

Dacă vă știți suferind de cel puțin una din aceste afecțiuni vă rugăm să vă consultați înainte, cu medicul dumenavoastră.

xbody_studiograma_06

Desfășurarea ședinței

Antrenorul personal Studio Grama îți va oferi un echipament din bumbac, curățat și sterilizat corespunzător după fiecare utilizare. La alegere îți poți cumpăra echipamentul propriu de la sediul nostru pe care îl iei cu tine le fiecare ședință. Vesta, pantalonii și bentițele vor fi umezite foarte bine pe porțiunile unde se vor atașa electrozii, fapt care asigură propagarea corespunzătoare a impulsurilor. Odată echipat, vei incepe personalizarea programului tău de fitness xbody în funcție de obiectivele propuse: slăbire, tonifiere, remodelare corporală, cardio sau aspecte medicale.

Pe toata durata antrenamentului de 20 de minute, vei efectua impreună cu antrenorul exerciții care vor spori intensitatea efortului. Te poți opri oricând te simți prea obosit și poți solicita schimbarea exercițiului cu unul mai puțin solicitant.

Dacă aveți întrebări legate de desfășurarea ședinței de Xbody Fitness vizitați pagina noastră cu Întrebări frecvente Xbody sau contactați-ne.

Galerie Foto

Pentru mai multe poze cu studioul  dar și din timpul ședințelor de antrenament vă rugăm sa accesati Galeria Foto

Tarife și abonamente

DenumirePretPret vechiValabilitatePret/sedință
Ședința de acomodare50 Lei70 Leidoar prima dată50 Lei ședința
Ședință standard80 Lei100 Leioricând80 Lei ședința
2 ședințe standard150 Lei190 Lei1 lună75 Lei ședința
Abonament 4 ședințe280 Lei360 Lei1 lună70 Lei ședința
Abonament 6 ședințe390 Lei510 Lei1 lună65 Lei ședința
Abonament 8 ședințe480 Lei640 Lei2 luni60 Lei ședința
Abonament 12 ședințe660 Lei900 Lei2 luni55 Lei ședința
Abonament 16 ședințe800 Lei1120 Lei2 luni50 Lei ședința
Abonament 24 ședințe1080 Lei1560 Lei4 luni45 Lei ședința
Abonament 48 ședințe1920 Lei2640 Lei6 luni40 Lei ședința
Abonament 96 ședințe3360 Lei4800 Lei12 luni35 Lei ședința

Toate abonamentele au termen de valabilitate și sunt netransmisibile. Ședința se poate anula în prealabil cu cel puțin 24 de ore , în caz contrar va fi considerată ca efectuată! Vă rugăm să nu întârziați la programări, altfel riscați să nu mai puteți efectua ședința (în funcție de programările următoare).

Nu uitați să vizitați și pagina de promoții și oferte speciale Studio Grama pentru a vedea pachetele noastre speciale.

Pentru a face o programare sau pentru a ne adresa o întrebare, ne puteți contacta la telefon 0762294936 sau folosind forumularul de contact.

Dă Like paginii noastre de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, promoții și concursuri cu premii.